2015. november 8., vasárnap

4.-Randy Gray zavarai



~Niall~

Nem tudom mi történt. Az utolsó emlékem az, amikor Randy Gray, a szomszéd nem hátrál meg a számra tapasztani a száját hogy levegőt fújjon a tüdőmbe hogy ne haljak meg.
És most pedig ahogy kinyitom a szemem Madison Layel találom szembe magam. És Mad éppen ebben a pillanatban akar rám teperedni. Már ha van ilyen szó.
- Madison mit képzelsz? Mi van? Hogy kerülsz ide?
- Én még mindig szeretlek egyetlen drága kincsem. Édes bogaram miért vagy szomorú? - pofán tudtam volna vágni Madisont. Mit képzel ez a csaj? Hogy elfelejtem? Elfelejtem hogy a 20-dik szülinapomon lesmárolta Zaynt minden előjel nélkül? Hogy ott hagy amikor szükségem volna rá? Hogy én nekem két év elég elfelejteni mindent? És hogy én még ezek után tudok rá más hogy gondolni mint undorral?
- Ne hívj engem sehogy Madison. Menj el. Menj a frabcba Mad. - Majd csengettem a nővéreknek,hogy távolítsák el a nem kívánatos személyt a szobámból. Örültem volna ha a fiúk is itt lennének. Ők elintéznék Madison Layt.
Be is jött a nővér, és kitessékelte a szobámból Madisont.
- Elnézést lehet itt telefonálni? - nagyon reméltem hogy igen. Ha a fiúk felvennék, szólnék nekik hogy jöjjenek be.
-De Mr. Horan  maga már hazamehet. Az orvos azt mondta feküdni otthon is tud. És össze kell állítani önnek egy diétát. - Én és a diéta? Szürreális káosz. Végül elfelejtettem hogy már tárcsáztam, és már ordítva hallottam Harry hangját a telefonban.
- Halló ember ha hívsz legalább szólj már bele!! - Uppsz. Ez azt jelenti, hogy Harold Edward Styles ideges.
- Bocsi. Csak azért hívtalak mert hazamehetek. És hogy jönnétek értem ha van egy kis időtök? - Harry most úgy hallottam az  örömtáncát járja a padló kopogásából következtetve. Majd az ágyára dobta a telefont és lefutott a földszintre.
- Niall hazajöheeeeeeeet! - hallottam ahogy a többiek megörültek. Ilyenkor mosolyogva bontottam a vonalat.
Kb. fél óra múlva 1 ember jöhetett csak a szobámba. Randy Gray.
- Szia Randy! - Nagy nehezen felálltam és köszöntöttem a megmentőmet.
- A többiek nem jöhettek be nekem kellett. - Látszott rajta hogy zavarban van. Meg tudom érteni. Lehet tudja hogy emlékszem amikor véletlen átcsúszott a nyelve a számba. De nem számít. Házi nyúlra nem lövünk.
- Niall légyszi figyelj rám egy percig. - ennyire elkalandoztam volna? Próbálom figyelmemet teljesen Rannek szentelni. Nem volt szívem zavarba hozni még jobban.
- Az a félre csók ne aggódj nem jelentett semmit.
- De ne haragudj kérlek nem direkt volt véletlen. Annyira segíteni akartam hogy véletlen volt.
- Én viszonoztam Randy. De nem jelent semmit. Ne emészd magad. Amúgy hogy hogy te jöhettél be? A barátnőmnek hazudtad magad?
- Nem. Én leszek az étkezési tanácsadód.

~Randy~

Azt hiszem Niall eléggé meglepődött. Szegénykém elég kaja mániás erre én belerondítok az életére és diétára fogom. Eléggé hülye vagyok. Majd éreztem hogy rezeg a telóm. Ránéztem a kijelzőre, és el kellett mosolyodnom. Ray hívott. és a hívóképe egy két évvel ezelőtt készült kép.



Niall türelmesen várt míg a bratyóval csevelyeztem. Amúgy csak azért hívott, hogy mehetünk a bútoraimért mert megérkeztek Londonba. Betegem ez idő alatt nagyon elfehéredett.
- ŐŐ most elmegyek...asszem hányni. - Nagyon bepánikoltam. Először megnyomtam a vészcsengőt, majd befutottam a fürdőbe utána.
- Niall tuti hazajöhetsz így? Várj fogom a fejed. Várj már! - ketten már elég nehezen fértünk el a kórház kicsi vécéje előtt. Tiszta olyan érzésem volt, amikor a bátyám részegen jött haza és én ápoltam. Niall nagyon szenvedett. Ilyenkor jött be a nővér.
- Mr. Horan. Ne aggódjon. Ez még a gyomormosás következménye. Beadunk magának egy hányás ellenit, branült kötünk a kezébe és már mehet is. - ilyenkor Niallnek kiketekedett a szeme.
- Az a normális ha hányok mint a lagzis kutya? - ilyenkor jöttem képbe én. Ahogy Ray mondaná, olyan Randysen.
- Niall ne ellenkezz okádd ki magad és induljunk! - erre a nővér felnevetett.

~Harry~

Háromnegyed órája engedtük be Randyt a kórházba hogy kihozza Niallt. Lou is elég ideges volt. De még Liam.
- Harry szerinted mi van már? Nem lehet baj ugye? - Szegény Liam. Már kétség sem fér hogy ő szürreálisan szerelmes.
- Nyugi Liam felhívom jó? - Majd tárcsáztam is.
- Harry nyugi mindjárt megyünk. Csak még bekötik a branült. - Szemeim kikerekedtek mire Liam a visszapillantóból nagyon dühös pillantást lövellt felém. Ilyenkor meghallottuk Niallt.
- Harry figyu csak annyit kérek hagyjátok békén Randyt! Mert ha szivatjátok én és a diétám issza meg a levét! - Ilyenkor jól hallhatóan Randy arcon csapta Niallt.
- Ne higyj neki Harry csak a hányás elleni átment az agyára! - Kezdem elveszteni a fonalat a Niall-Randy háborúban. Háború ez? Vagy valami más? Barátság? Vagy attól is több?

~Liam~

Már egyfajta megkönnyebbülés volt amikor Randy és Niall kijöttek a megyei kórház kapuján. Majd Ran hősiesen beültette a betegünket az első ülésre, ő maga pedig beült hátra közém és Lou közé.
Diadalmasan rámosolyogtam Randyre.
- Na végül mégis eljöttél velünk Niallhez. - És igen! Randy zavarba jött. Ezt akartam elérni.
Majd Lou szólt közbe.
- Hagyd már szegényt Liam már szerintem kiugrana az ablakon annyiszor zavarba hozod! - De hát épp ez volt a szándékom. Most látszott hogy Randy nagyon hezitál valamin.
- Figyu kéne nekem egy kis segítség. Be kéne rendezni a házat. És valamelyikőtök eljönne velem kocsival hogy a bútorokat haza hozzuk?  Mert ugye Dean eléggé berágott rám...és most fasírt van. Szerintetek hogyan kéne vele kibékülnöm?
- Hagyd már azt a faszt Randy!- Niall kijelentésének hatására majdnem kiköptem a vizet röhögtömben.
- Niall Horan te csak kussolj. Hazamegyünk, vagyis hozzátok és csinálok neked egy kukoricás salátát. Már ha megengeditek.
Ilyenkor Harry két kezét a levegőbe emelte mint aki megadta magát, és azt mondta: Randy Gray mostantól rád bízzuk a konyhát.

~Louis~
Ahogy hajtottunk haza, eszembe jutott egy király ötlet.
- Randy nincs kedved valamikor valamelyik este átjönni jakuzzizni és közben beszélgetni? Szeretnénk jobban megismerni. Srácok mi a véleményetek a dologról? - Harry bólogatott mint egy dedós kutya Liam helyeselt, de Niall beszólása vitte a prímet:
- Ha Randy átjön rengeteget ehetek. Ergo rendben van. Persze ha Randynek is OK. -Erre Ran Niall karjába boxolt. Majd ő is igent mondott az ajánlatomra.
- Szerencsére kevés holmim közt amit végül magammal hoztam, van egy fürdőruha is. Ergo nekem OK. Meg van nálam amcsis chips. Wasabis...és bitang erős. De én is erős vagyok. Pont ezért szeretem. -Majd egy győztes kacsintást küldött Liam felé. 


~Randy~

Ahogy hazaértünk beszabadultam a konyhába. Mi is kell?? Tejföl mustár majonéz őő kukorica. Eennyi. Vettem ki egy tálat fogalmam sincs honnan tudtam hol van, talán valami különleges aura vonzott hozzá. Nem tudom. És ebben a pillanatban, hogy ezen gondolkodtam, Liam Payne mögém lépett és hátulról átfogta a derekamat. És ez eléggé kellmetlen volt nekem.
- Liam légyszi ezt ne jó? Jóban vagyunk meg minden, de ez nekem sok. Légyszi vegyél vissza. - Láttam rajta hogy meglepődik, de elfogadja a helyzetet és hátrébb áll.
- Ne haragudj Ran...csak... - Nincs semmi csak. 
- Liam légyszi kezdjük tiszta lappal. Ha neked jó persze.  Ú mielőtt el nem felejtem tudnál nekem segíteni a bútorozásban? Persze ha nincs ellenedre.  


~Liam~

- Persze hogy segítek. De előtte elkészítem neked ezt a cefet salátát mert látom nem boldogulsz annyira. - majd felültem a pultra és elkezdtem kavargatni a tejfölt a majonézzel. Közben valami orbitális marhaságot énekeltem Randynek, aki ettől rettenetesen nevetett. Majd ránéztem, és nagyon szentimentálisan azt mondtam:
- Tudhatnád, hogy nem vagyok normális!



----------------------------------------------------------------------------

Sziasztook! Ez lett volna a negyedik fejezet. Tudom hogy asszem 2 hét után ez a fejezet nagyon rövid, de mostmár nem leszek annyira elhavazva a teendőkkel, és több időm lesz.
Köszönöm azoknak akik olvassák. Komizzatok és iratkozzatok fel ;)
Jessie



2 megjegyzés:

  1. Na itten volnék :D
    Hát mit is mondjak? Nagyszerű? Fantasztikus? Áhh erre nincsenek szavak...
    Nagyon nagyot alkottál, volt benne minden ami kell :)
    És istenem Harry és az ő poénjai xDD
    Kiváncsi vagyok még erre a háborúra :) Siess a kövivel!
    Love my sister <3
    All the love, M

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a dicsérő szavakat de nálad sose leszek jobb...
    De azért köszönöm hogy olvasod...
    Majd a jövőben kiderül hogy azért nem csak Harry a poéngyáros xD
    Love my sister ❤
    Muszi

    VálaszTörlés