2015. szeptember 20., vasárnap

1.-Közös kert téma

~Randy~


2 hete lakok Deanynél.Holnap lesz az a nap, amikor kipakolhatok a bőröndömből és beköltözhetek a saját házamba. Vagy lakásomba. Igazából nem tudom melyik. És ez azért vicces, de bízom a jó barátom ízlésében hogy nem a híd alatt vettünk kecót. Vagyis én utaltam a pénzt, ő meg intézte a papírokat. Olyan gonimanó volt, hogy még képeket sem küldött nekem. Egyszóval minden meglepi.
És most gondolom sokan azt kérdezik hogy megy ez a barátság Deanyvel. Hát az úgy kezdődött, hogy ugye én amcsi voltam 18 évig. Holnap leszek 19. Na de nem ez a lényeg.
Szóval Deannel oviban ismerkedtem meg, de sajnos a szülei arra a döntésre jutottak, hogy Angliai iskolába íratják őt, szóval 2 év szoros barátság után fájó búcsút vettünk egymástól. De még nem volt vége mindennek.
Szerintem ismeritek a távbarátságokról szóló tévhiteket hogy max. fél év és nem hallasz a másikról. Hát mi ezt kurvára megcáfoltuk. Több mint 10 évig minden nap beszélgettünk valahogy, mert ugye van ez a XXI. század...Emlékszem amikor anyuék 7 évesen először beültettek a számítógép elé hogy na akkor beszélgessünk Deannel. Aztán 12 év körül már nem a szüleink internetes fiókján, hanem a sajátunkon beszélgettünk egymással. Szerelemről, csalódásról, örömről, bánatról. 


Nagyon izgatottak voltunk, amikor egy hete eljöttem otthonról, mert szándékom volt Londonban egyetemre menni. Anyáék beszéltek Deannel, hogy várjon engem a repülőtéren és had lakjak nála pár napig, amíg nem sikerül házat keresni. Amit valójában nem is kellett, de megkértem, hogy had maradjak nála pár napot és beszélgessünk. Ez végül így is volt,de holnap indulok haza...

-másnap-

-De Dean minek ez a kibaszott kendő?- Csak hogy értsétek, ez a hülye bekötötte a szememet, hogy ne lássam hogy merre megyünk és hogy néz ki a környék...milyen ez a srác ha nem idióta?
Végül vagy 13 perc kocsikázás után végre megérkeztünk. A kicsi házacska egy nagyobb, emeletes ház mellett állt, és ahogy átnéztem a kerten, láttam, hogy nincs kerítés.
- Első dolgom lesz csináltatni egy kerítést, Milyen lenne ha a szomszédnak lenne kutyája és mindig itt ugatna az ablak alatt. Ezután bementünk. A falak tiszta fehérek voltak. Kb. kiigazodtam hogy mi hol van. Árulkodó volt a beépített konyhabútor a sarokülő ami fogadok Deany ötlete volt, és a 2 hálószoba. Vagyis 3, mert volt még egy félszoba is.
-Dean rendelkezik ez a ház olyan dologgal hogy padlás? - Reméltem hogy a válasz igen lesz...
- Minek nézel engem Randy? Mintha nem tudnám hogy olvasókuckót szeretnél a tetőtérbe építeni...-csak kicsit volt sejtelmes mondhatom.
- Miért ismersz ennyire Dean? Honnan tudod mi jár a fejemben?- Majd gyengéden a karjába boxoltam.  




- Gyere te lány tudom, hogy belső építész akarsz lenni és mindenben keresed a jó és praktikus megoldást, de a szomszédokkal nem kéne megismerkedni? Elmegyek a slozira és átmegyünk jó? Ne rezelj be Randy nagyon vagány csaj vagy most se lesz gond!


~Louis~
-Mehetüünk!-Ordítottam le Niallnak, Harrynek és Liamnak az emeletről. Amikor a két éve árult hátsó kertvégi ház gazdára talált, mindannyian repestünk az örömtől. Csak négyen voltunk egymásnak. És szerettük volna, ha végre lenne élet a szomszédban. Meg is beszéltük, hogy ha Dean hív, kiállunk a szobám erkélyére, ami a közös kertre néz. Nem mintha a többiek szobája nem a kert felé lenne, de én tartom a legnagyobb rendet és az én szobámban nem esik hasra az ember az üveggolyókon meg papírzsepiken meg fülhallgatókon meg könyveken és még sorolhatnám. 
Majd mindannyian kiálltunk. Két oldalt Nial és Harry, de a központban Liam. Szóba is hoztam a dolgot neki amíg Deanék nem jöttek.
- Liam tudom mi a célod. Hogy elsőnek lásson meg az a lány aki amúgy szerintem tuti jár Deannel. De azért szurkolok. - Majd rákacsintottam és vállba veregettem.

~Liam~

Akkor láttam meg őt, amikor leráztam Lou kezét a vállamról. Be kellett vallanom magamnak, hogy igaza van. Tényleg szeretném ha az a lány igazán észrevenne. És akkor én lennék az első élménye. 
Pasztellrózsaszín-fehér hajpántot viselt, szőkésbarna haja lobogott az augusztusi szélben. Tele volt ragasztgatva a mostanában népszerű ezüst tetoválásokkal. Fehér póló volt rajta virágos PEACE jellel fehér nadrággal és virágos tornacipővel. A szám tátva maradt a csodálkozástól. De úgy láttam a lánynak is. Ilyenkor egyszerre mind a négyen elkezdtünk nagyon integetni, és a lehető legszélesebb vigyort vágni. És ebben ki más nyerne mint Harry Styles...


Erre a reakciónkra elkezdett ugrálni, és hát arcon csapta a barátját.  Louis mentette meg a helyzetet azzal a mondattal, hogy nincs e kedvetek átjönni megismerkedni. 
- Úú hát ha szabad akkor igen. Erre mind a négyen kitörtünk a röhögés olyan brutális fokában, amilyenben még soha...Harry fuldokolva válaszolt:
-Hát ha SZABAD akkor mindenképpen megismerném az új szomszédunkat.

~Randy~

10 perc múlva félénken kopogtattam a bejárati ajtón. Míg nem nyitott valaki, Deannel beszélgettem.
- Végülis így belegondolva nem is rossz ez a közös kert téma.
- Akkor nem csináltatsz kerítést?
- Hülye vagy? Sztárok a szomszédaim! 
Ilyenkor nyitott ajtót Liam, Egy csokor virággal a kezében. És hát nem túl stílusosan elkezdtem prüszkölni. 
- Bocsika khm allergiás vagyok a virágporra. Naggyon durván. - Nem tehettem róla abban a pillanatban hogy Liam Payne az arcomba nyomta a százszorszép csokrot elkezdtem könnyezni és prüsszenteni. Vagy valami olyasmi.
- Ne haragudj!Gyertek be!

Majd leültem a kanapéra Louis Tomlinson mellé. A kedvenc 1D tagom mellé. Olyan volt ez mint egy álom. Egy nagyon jó álom. Eszembe jutott, hogy attól, hogy én kívülről fújom a neveiket, ők nem tudják ki vagyok.
-Bocsika be sem mutatkoztam. Randy Gray vagyok! - Ilyenkor Harry kezet rázott velem...
-Én meg Harry Styles szervusz. 
És ilyenkor valami csörömpölés hangzott a konyhából, és véres pohárdarabkák csattantak szét. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok! Hát ez lett volna az első fejezet, remélem tetszik! Örülnék pár kommentnek hogy egyáltalán milyen lett.
Nemsokára találkozunk:
Jessie ♥

4 megjegyzés:

  1. Ohohó :D
    Itt is szomszédok. ^^ ♥
    Eszméletlen volt ;) Gratulálok, csak így tovább!
    Harry mosolya, és az a beszólás!! Kész vagyok! xD
    Ismét nagyot alkottál! Siess a kövivel ;)
    All the love, M

    VálaszTörlés
  2. Ohohó :D
    Nem számítottam rá hogy ilyen hamar írsz de nagyon szépen köszönöm!
    Hát igen Harry mosolya csak Harry mosolya xD
    Köszönöm testvér de még fejlődök hogy legyek legalább olyan jó mint te ♥^
    Love my sister:Jessie

    VálaszTörlés
  3. Itt vagyok en is mint vadiúj alig használt levelezőtársad, nagyon ügyi vagy....ès igen Lou a forever ;-)

    VálaszTörlés
  4. igen bizony :)
    Köszönöm hogy írtál nagyon sokat jelent nekem :)
    Te se vagy kispályás ;)
    Jazi

    VálaszTörlés