2015. augusztus 20., csütörtök

Szereplők


Sziasztok! Meghoztam a szereplőket. Remélem tetszeni fog a dolog! Majd kérnék pár kritikát, hogy jó e dolog, vagy szar van a palacsintában. Értitek xd
Na jó nem dumálok többet, csak a szereplőkről.
That's all for now-Jessie


Szereplők:
Harry Styles: 




A OneDirection lelke, ő a "bandavezér". A színpadon igazi hülye, de a magánéletben gyengéd, és helytálló. Jelenleg nincs kapcsolata, de egyenlőre nem is szeretne. "A sztárság mellett erre nincs időm, a lányok meg nem arra valók hogy csak bolondítsuk őket".

Randy Gray


Randy minden, csak nem szürke. Ezt szokták mondani a barátai. Az enyhén hiperaktív hippi lány amúgy bolondul a rockzenéért, de szereti azért Adam Lambertet, és a One Direction zenéit is. Nem bolondulásig, csak kicsit. De amikor megtudja, hogy a barátja által adott kéró a One Direction rezidenciájával kertszomszédságban van, kicsit bevadul. De eltemeti az álmát magában, hiszen a fiúk mindig turnén vannak, és egy buszban élik az életüket. 

Louis Tomlinson


Ő a One Direction legidősebb tagja, de minden bizonnyal ő a leghülyébb is. A szarkazmus humor átkozott dolog...szokta mondani. Lehet ezért nem bírnak a lányok. Hát igen...amíg nem szólalok meg szeretnek...utána? Hát inkább hagyjuk... De ez van, őt így kell elfogadni. De habár rengeteget lehet vele hülyülni, ha valakinek baja van az életben akkor a banda apukájához fordul segítségért. 

Liam Payne


Liam néha úgy érezhető, hogy háttérbe szorul a bandában. Pedig ez egyáltalán nem igaz.  Ugyanúgy hülyéskedik mint a többiek, de megőrzi a józan eszét. Nem nagyon volt még szerelmes, habár tapadnak rá a csajok, ő neki nem az a stájszos ha rámászik valaki, beleviszi egy egyéjszakás kalandba aztán meglátjuk. Komoly társra vágyik, akit még nem talált meg.

Niall Horan




Niall a banda másik mókamestere. Ő az egyetlen ír tag , de nincs megkülönböztetve emiatt. Sőt! Őt szeretik a legjobban a lányok kisfiús külseje miatt, de ő levakarja magáról a lányokat.Jó párkapcsolatban ír a kajákkal, és szerencsére a szomszéd lány mindig kitalál neki valami jó fogást.

2 megjegyzés:

  1. Egy szó: Azta!
    Nagyon ügyesen megcsináltad ;)
    Már várom a történetet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm testvér, de tudom nem ennyire jó...
      Nagyon szeretlek ezt tudod :)
      Remélem olvasni fogod ;)
      Muszi ♥

      Törlés