2015. december 2., szerda

6.-Haraggal teli

 ~Niall~
 A szerelem vak. Sokan szokták használni ezt a szólást,  a világ szinte bármely részén. És eljön az az idő, amikor mindenki rájön, hogy ez tényleg igaz. Az első elsöprő szerelem.
Jó barátom, Liam Payne  talán pont most esett először igazán szerelembe. Szinte hozzászólni sem lehet,nemhogy beszélgetni vele. Neki most a világon csak és kizárólag Randy Gray, a szomszéd lány személye létezik.  Megértem. Randy tényleg gyönyörű lány, plusz ráadás hogy nagyon okos is.
Ebben a pillanatban éppen jó barátommal, Louisszal próbálunk valamit kitalálni az ellen, hogy Liam szürreális idiótává változzon.  
-Niall te pontosan tudod mire képes a szerelem. Gondolj magadra és Madisonra. És mi lett belőle? Te szerelmes voltál, és nem hittél nekünk hogy az a cafka megcsal aztán...-Lou tudom hogy nem akarta folytatni. A sztori csak annyi hogy Harry utálta Madisont mivel minden időt vele töltöttem és konkrétan szinte szartam a bandára. Ezt persze így utólag nagyon bánom, de ki tud cselekedni ha szerelmes? És ott volt az ominózus huszadik szülinapom, amikor Mad lesmárolta Zaynt előttem, mondván neki már Zayn kell nem pedig én. De utána tudtam csak meg, hogy Harrynél is próbálkozott, aki pedig egyszer fel is pofozott emiatt. Akkor pedig elmondtam mindenféle hülye hímringyónak és a többi. Természetesen már bocsánatot kértem tőle, de most is csak bambultan bámultam magam elé

~Harry~

Randyt végül valahogy nagy nehezen sikerült megnyugtatni. Kb. egy órámba telt ez. Még mindig potyogtak a könnyei, de már nem nagyon. 
- Randy figyelj  rám! Részben ez miatt a dolog miatt jöttél el Amerikából? És...ki volt az az ember? Ki tette ezt? Ki? Mikor? Hol? Miért? -Szegény lánynak rengeteg kérdést tettem fel, de ezt ki kell deríteni. Viszont úgy látszik, Randy nem válaszképes.
- Harry légyszi ne most beszéljük ezt meg. Bármikor feljöhetnek a többiek és akkor elkezdenének kérdezősködni. És én ezt neked sem akartam elmondani. Nem is mondtam, csak te túl okos vagy. - ilyenkor Ran megint könnyezni kezdett. 
- Nem vagyok én olyan okos Randy...egyáltalán nem. Mi lenne ha eltolnánk máskorra ezt a jakuzzis bulit? Hm?-Majd gyengéden megsimogattam a hátát.
Valaki felfelé halad. Léptei csendesen zengenek a falépcső fokain.
- Most vagy soha Ran! Nézzd valamit ki kell találnunk! - Majd őszinte tekintettel kerestem a tekintetét.

 
Randy most viszont új erőre kapott. Felugrott mellőlem és vészesen nekiállt keresgélni. Eszerint mindig így él. Összeomlik, kesereg aztán új erőre kap és továbblép. Varázslatos.
- Harry van valami éles tárgyad? Bicska van mittudomén. Amivel meg lehet vágni magam. Vagy ne is kés legyen. Papír. Megvan a sztorim is. Éppen a könyveid közt  olvastam amikor az egyik megvágta a kezem lapozáskor. Kell egy kemény fedelű könyv és egy kemény papír. -Jó újra így látni Randyt. Felszabadult. De tudom hogy ez csak egy álca. Nem ilyen valójában. Gondolkodnék még ezen, de Randy nagyon sürget. Jobb lesz kemény papír után kutatni mielőtt az egész szobámat feldúlja. Nem mintha amúgy olyan nagy rend lenne benne, de van egypár nem éppen lányos cuccom. Végül megtaláltam az eléggé éles papírt is.
- Harry ez most komoly? Egy kotonos papír? Behalok rajtad komolyan. De...ezzel vágjam meg magam? Mármint nem gáz csak...még nem volt sose ilyen a kezemben. - Ilyenkor jött a tipikus beszólás.
- Direkt neked tartogattam Randy. Csak neked csak most.

 
- Jaj Harry baromi figyelmes vagy. De megvágnál légyszi? Nekem...nem nagyon megy. Félek kicsit. -Majd egyik kezét már nyújtotta is felém, míg másikkal az arcát takarta el. Végül én szóltam neki hogy vége a rémálomnak.
- Hahó Ran! Vége van. Nyugi! - Épp időben végeztem, mivel Liam szinte felszaggatta az ajtómat. Szobatársnőm felkészült a színjátékra, így ajtót nyitottam Liamnek.

- Azta rézfán fütyülős rézangyalát elvágta az ujjamat ez a szar! - Randy túl jól játszotta a szerepét. Szerencsére időben eltettem a koton papírját.-Megyek kimosom ezt a rohadt sebet. - majd elviharzott.
- Szervusz Liam! Mi járatban? - Mintha nem tudtam volna, hogy legszívesebben megölne Randy miatt. De hát ő akarta. Én nem vagyok szerelmes. 
- Harry pont jól tudom mit gondolsz. Hogy majd úgy járok mint Niall. De ez nem így van! Ez a piálás csak becsúszott! - Hülye fejjel néztem rá. Kételkedve.
- Ne feledd, Niall is így kezdte! Aztán lásd mi volt belőle! Hozzáfűznivaló? - Nem akartam szekálni, de Liamnek így jött le.
- Mit gondolsz?? He?? Mit mondasz? Kételkedsz bennem? Mi?- majd pofán vágott. De úgy, hogy vérzett a fogam. 
- Menj a picsába Liam! Menj te a jó büdös francba!!

~Louis~


Az egész veszekedést hallottuk Niallel a kanapéról. Csak tátottuk a szánkat amikor Liam számításaink szerint lekevert egyet Harrynek. Ezután éppen az áldozatot láttuk lecaplatni a lépcsőn. Majd Harry felvette a kabátját. Valószínűleg menni készült. De hogy hova...meg is kérdeztem.

- Hová mész Hazza? 
- Baszni. - hangzott a kíváncsiságot kimerítő válasz. Majd záródott a bejárati ajtó, majdnem kiszakadt a zsanérból. Ilyenkor sokatmondóan Niallre néztem.
- Ha baszni hát baszni nincs mit tenni. 

~Randy~

A fürdőszobában végre kisírhattam magam. Miért ilyen okos Harry Styles? Miért? Nem akartam senkinek elmondani. Senkinek. Viszont hallottam Liamet. Féljek tőle? Mit akar? Mit? Lecsúsztam a fürdő padlójára és ott engedtem szabadjára könnyeimet. Nem a seb miatt. Arról már el is felejtkeztem. Hanem a srácok miatt. Miattam verik szét egymást? Miattam? De hát én egy kis senki vagyok. Majd letöröltem a fránya sós cseppeket, és lementem. Akkor is megkeresem Harryt. Az életem árán is! Hallottam hogy elment. Azt az ajtócsapást szerintem még a szomszéd utcában is lehetett hallani.
Lementem a lépcsőn. Lou-t és Niallt találtam lent. Felvettem a kabátomat és indultam volna ki, de Lou kérdőre vont.
- Hová mész Ran? - Most mit válaszoljak?
- Prostihoz!- És kimentem. 

~Louis~

-Baszki Niall ma mindenki kanos? -Niall csak röhögött rajtam hogy ilyeneket feltételezek.  Ilyenkor jött le Liam. Niall még mindig nevetett, szerintem nem lehetett leállítani. 
- Te is kérsz egy sallert? - Nézett Liam durva tekintettel Niall felé. Hát ez megőrült. És én ezt nem hagyhattam.
- Na Liam hajrá én kérek egy sallert! Hajrá! Na mi van félsz?? - Hogy lehet ilyen egy állat!?
Liam már emelte volna a kezét, de a telefonom vad zörgése megzavarta az "idilli" jelenetet. Niall nyúlt a készülékért, amin Harry mosolygós hívóképe volt látható.




 Niall elhúzta a zöld nyilat, ezzel fogadta Harry hívását. Majd abban a pillanatban ki is hangosította. Őrült zihálás és fuldokló sírás volt hallgató a vonal másik végéről. De mi a fene történt? Liam szerencsére már letett arról, hogy péppé verjen, és csak bámulta a készüléket tátott szájjal. Én próbáltam meg nyugtatni Harryt.
- Hazza mi a gáz? Mondjad már mi van! Nyugi! Bármi van melletted állunk! - Majd egy őrületes ordítás volt hallható.
- Basszátok meg elütöttem Randy Grayt!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!
Hát ez lett volna a hatodik fejezet, eseménydús az már biztos.
Nem gondoltam hogy ma ki tudom rakni, de mint látjátok, itt van. 
Tessék örülni neki, olvasni, kommentezni pipálni.
Nemsokára találkozunk!
Muszi♥













4 megjegyzés:

  1. azt a...wow O.O
    Ez nem volt semmi. Pofozkodás, vita, perverzség...volt ebbe minden!
    De hogy mit fogsz ebből a gázolásból kihozni...na hát erre kíváncsi leszek!
    Ismét nagyot alkottál, siess a kövivel!
    Love my sister <3
    All the love, M

    Ui.: Ne haragudj az értelmetlenségért, de ennél többre nem vagyok képes. Naggyon jó voooolt! :D

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Köszönöm szépen dícsérő szavaidat!
    Jaj nem is tudom mit mondjak! Köszönöm!
    Semmi értelmeset nem tudok kinyögni...feladoom!
    Love my sister ♥
    Jazi
    U.I:Semmi baj megszoktam hogy egészséges idióta vagy :D

    VálaszTörlés
  3. Neeeeew Jázi nem hagyhatod abba ITT. ez igy nem igazság..

    VálaszTörlés
  4. De de Zsófi ez így igazság tessék izgulni kicsit ;)
    És igenis abbahagyhatom itt...

    VálaszTörlés